Vad är KidsLife?

KIDSLIFE – KÄRLEK, KUNSKAP, LIV

Välkommen till vår söndagsskola Kids Life
En plats där barnen kan hitta nya kompisar och samtidigt lära sig mer om Jesus och den kristna tron.

Med en blandning av aktiviteter, sång, bibelberättelser, drama och bön vill vi uppmuntra och stärka barnen i deras egen relation med Jesus och svara på deras frågor om Honom.

Jesus sa: ”Låt barnen komma till Mig och hindra dem inte”, och det vill vi som ledare efterfölja.
LG-pic_family

stöd till familjer med barn

Genom vår barnverksamhet vill vi ge familjer stöd och uppmuntran. Gudstjänsten ska vara ett firande för hela familjen, både stora och små.

Under tiden föräldrar får lyssna till Guds ord och njuta gemenskapen i vår gudstjänst så vill vi på samma sätt möta barnens sociala och andliga behov i Kids Life.

Barnens andliga behov är minst lika viktig som vuxnas och vi möter detta med bibelberättelser, lärdomar från bibeln, uppmuntran, kristen gemenskap och i evangelisation.

Vanliga frågor

Bibeln är den mest fantastiska bok som någonsin skrivits, och vi försöker ge liv till dess berättelser genom kreativa aktiviteter och samtal som håller barnen engagerade.
Vår förhoppning är att barnen skall lära sig att älska Guds ord och förstå värdet av att använda det i sina liv. Vi vill att de ska ha roligt varje vecka när de möts och lär sig om det kristna budskapet – genom lek, spel, aktiviteter, bön och kreativ undervisning.
Absolut! Våra samlingar är utformade för att hjälpa ditt barn att växa med barn i samma åldersgrupp. När du som förälder deltar i gudstjänst varje vecka så kommer ditt barn att få möta sin lilla grupp av bekanta ansikten.
När barn bygger relationer med ledare och andra barn får de stöd och självförtroende att växa i sin tro.
När du kommer till kyrkan stannar du vid vår registreringsdisk i ingången till kyrkan där vi hjälper dig att checka in ditt barn. Vi har grupper i följande åldrar:
3-5 år
6-8 år
9-10 år
11-13 år

Ditt barn får en namnlapp som vi vill att dem bär under hela samlingen. Alla barn deltar med sina föräldrar i vår första del av gudstjänsten tills dem från scenen inbjuds att följa med ledarna till Kids Life en trappa upp i våra lokaler.
Om du har ett barn med speciella behov som kanske behöver lite extra stöd för att delta i KidsLife, vill vi gärna samarbeta med dig för att göra deras upplevelse så bra som möjligt. Tala med Kids Life ledare på plats eller kontakta vår familjepastor på [email protected]
kids, children, cute

KidsLife Online!

Titta på våra roliga och trosfyllda avsnitt genom att klicka nedan !!!