Ny i kyrkan

Vad kan man förvänta sig i New Life Church?

Du välkomnas till en vänlig, avslappnad miljö av människor som är glada att se dig.

När du kommer in genom dörren till New Life Alvik, hälsas du välkommen av någon i vårt välkomstteam. Om du inte är säker på hur du ska göra eller vart du ska gå, kan du vända dig till dem. De kommer att visa dig till mötessalen. Ett stort rum som kanske inte ser ut så som man man tänker att en kyrka ser ut. Mitten av rummet är fullt av bord och stolar, lite som på ett café. Tanken är att vi kan sitta runt dessa bord och prata med varandra. Kom som du är och ta reda på mer om vilka vi är!

Vad du kan förvänta dig under en gudstjänst?

Vi sjunger sånger tillsammans som ett sätt att tillbe Gud och vi tar upp kollekt som ett annat sätt att prisa Gud. Vi ber tillsammans, informerar om kommande events och aktiviteter. Vi har en fika-paus och sedan lär en av våra pastorer oss från Bibeln . Vi avslutar Gudstjänsten med sång och bön, här finns också tid för förbön. Barnen har sina egna möten i Kids Life.
Vi är en mångkulturell kyrka där du träffar människor från hela världen. Våra gudstjänster översätts från svenska till engelska och tvärtom. Vi erbjuder även tolkning i hörlurar till mongoliska och ryska, ibland även till polska, franska eller portugisiska.

Du är välkommen som du är!

Alla är välkomna att komma till New Life som de är. Jeans och t-shirts eller kostym och slips spelar ingen roll. Det finns ingen klädkod – alla är välkomna!

Alla förstagångs besökare bjuds in till vår gästlounge efter gudstjänsten för en fika. Vi bjuder på kaffe och god smörgås, det finns även möjlighet att träffa några av våra ledare. Det är ett bra ställe att ställa frågor och ta reda på mer om New Life. Vi hoppas att vi ses snart!