Ledarskap

""Men så är det inte hos er, utan den som vill vara störst bland er skall vara de andras tjänare""

Mark 10:43

Rui De Sousa

Pastor, New Life Alvik

Uppskattad för sin passion för Jesus och människor, speciellt barn, så verkar pastor Rui både som huvudpastor för New Life Alvik och som medledare för nätverket New Life Stockholm.
Rui har sina rötter i Angola, växte upp i Portugal, kom till Stockholm genom missionsarbete och beslöt sig för att stanna i Sverige. Han är gift med Nana, som han älskar att ta långa promenader med. De har fyra barn.

träffa vårt dagliga ledarskapsteam

Vårt dagliga ledarskapsteam består av pastorer och nyckelledare som dagligen arbetar tillsammans för att forma och förverkliga vår vision, vårt uppdrag och våra värderingar inom alla de olika områdena i vårt församlingsliv.

Caroline

CAROLINE WIDELL

family pastor​

Som familjepastor är Caroline mycket medveten om de utmaningar som familjer möter i vårt samhälle idag. Därför brinner hon verkligen för att kyrkan ska vara en plats för ALLA. I Kids Life, församlingens söndagsskola, arbetar man med denna övertygelse under hennes ledning. Caroline är gift med Fredrik, de bor i Stockholm och har tre barn


Ike ohajekwe

Lifegroup Pastor

Som Lifegrupp pastor ansvarar Ike för arbetet med Lifegrupper, mindre gemenskaper som skapar och bjuder in till en variation av engagerande sammanhang där människor kan växa i sin relation till Jesus och till varandra. Ike har en passion för personlig utveckling och ledarskap och är utbildad inom området. Han är född och uppvuxen i Nigeria och bor i Stockholm med sin fru Carina och deras två barn.


Hasse Persson

outreach pastor

Hasse har ansvar för mission, evangelisation och socialt arbete. Han är känd för sitt stora hjärta när han betjänar de marginaliserade och utslagna människorna i vår värld. Han och hans familj har arbetat som missionärer i Portugal, Moçambique och Sydafrika. Nu bor Hasse och hans fru Sonia i Stockholm med deras fyra barn.

våra församlings äldste

De äldste är ansvariga för kyrkans andliga hälsa. Deras huvudsakliga ansvarsområden är att leda medlemskapsprocessen, att stödja medlemmarna och att leda församlingens bön och se till att alla verksamheter får bönestöd.

Fredrik

FREDRIK WIDELL

Fredrik Widell är en hängiven förebedjare, och leder den gemensamma bönen och förbönen i församlingen.Han har varit lifegruppsledare i många år. Han arbetar som brevbärare och är gift med Caroline. De bor i Stockholm och har tre barn.
Chris

CHRIS BARKER

Chris är biokemist och forskare från Yorkshire, Storbritannien. Han är gift med Gillian och de har två döttrar. Han är intresserad av vetenskap, konst, fiktion, det profetiska och deras olika kombinationer. Han spelar tennis för att hålla sig i form.
Sheila

SHEILA MUSTAQ

Sheila är en hängiven mamma och mormor som med stor passion älskar att hjälpa människor på olika sätt, särskilt de i desperat behov. Sheila är ledare för kyrkans Lifegrupper och arbetar som psykiatrisköterska i Stockholm.
Nara

Nara Bäckström

Nara har ett stort hjärta för människor och längtar efter att alla mongoler i Sverige och ute i världen ska komma till Jesus. Hon är delaktig i vårt språkkafé, dit många icke-svenskspråkiga och ny svenskar kommer för att lära sig att skriva och tala svenska. Genom detta arbete har många blivit efterföljare till Jesus. Nara är från Mongoliet.
Nubia_r

nubia Ramsköld

Nubia är lärare. Hon är uppväxt i Australien och gift med Daniel. Nubia älskar att välkomna människor till Guds hus. Hon har varit ledare i Välkomst-teamet och Lifegruppsledare i många år. Nubia och hennes man bor i Stockholm.
Sunny_reduced

SUNNY RINGHOLT

Sunny arbetar som boendestödjare inom Stockholms kommun och älskar att förbättra människors välbefinnande genom Guds ord och bön. Hon är en hängiven förebedjare. Sunny tycker om att ta promenader och vandra ute på landsbygden. Hon är gift med Sivert och de bor i Stockholm