Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Församlingsläger 12-14 augusti 2022 på Hjälmargården

maj 17 @ 08:00 - 17:00

Vi är glada över att kunna meddela att: Sommarlägret är tillbaka! Ja, efter två årsuppehåll vill vi inbjuda alla i vår New Life-familj till ett veckoslut fyllt av gemenskap,glädje och inspiration den 12-14 augusti 2022 på Hjälmargården.

ÄLSKA GUD OCH ÄLSKA DIN NÄSTA

Vi vill uppmuntra alla att använda det tillfälle som ett läger är till att växa i förståelseför och övertygelse om att vi genom vår tjänst kan göra en skillnad i världen! Temat för New Life-familjens församlingsläger är: Älska Gud och älska din nästa. Detta är ett uttryck för vår längtan att genomsyra världen med hopp.

SÄRKILDA GÄSTER

Paul Johnson, Laurel Bunker och ett team från Aspen Grove i USA kommer återigenatt vara med oss detta läger. Vi ser fram emot att träffa er alla under dessa dagar ochfira det faktum att Gud är och har varit trofast. Välkommen att vara med!

Hjälmargården är en läger- och konferensgård vid Hjälmaren, belägen i Läppe, Västra Vingåkers socken och Vingåkers kommun. I anläggningen ingår en restaurang- och konferensbyggnad, stugor och rum förövernattning, café, camping, badstrand och en kyrka. Du kan läsa mer på deras hemsida:www.hjalmargarden.se

TIDER

Lägret startar med middag under fredagskvällen och avslutas med lunch på söndagen.

ANMÄLAN

Ni anmäler er till församlingslägret genom att fylla i följande anmälningsformulär: https://forms.gle/2ihvmBDaq2u9skjk8

Om ni är flera i sällskapet så är det viktigt att ni gör en anmälan per familj/sällskap. Efter anmälan kommer ett bekräftelsemail tillsammans med den totala kostnaden och en unik kod att skickas ut till den e-post-adress ni har anmält. Den personliga koden är unik för dig och din anmälan. Du anger den som referens när du betalar din avgift via din bank. Anmälan är öppen fram till den 12 juni, därefter tar vi inte emot fleranmälningar. Anmälan är bindande!

BETALNING

Betala in din avgift senast 25 juni. Märk betalningen med din unika kod som du fått via e-post när duanmälde dig. Det är viktigt att du/ni både fyller i anmälningsformuläret OCH betalar in avgiften innan sistabetalningsdag. Gör du inte detta har du inte möjlighet att delta på församlingslägret.

Avgiften är ej återbetalningsbar.

TRANSPORT

Buss: Mer information gällande möjlighet att åka med buss till Hjälmargården kommer att skickas ut inomkort.

Bil (egen transport): För er som kommer med bil finns vägbeskrivning på Google maps. På Hjälmargården finns det även fri parkering.

PRAKTISK INFORMATION

Mer information skickas ut till samtliga deltagare innan ledardygnet. Viktig information kan skickas löpande till den e-postadress ni har anmält vid anmälningstillfället. Därför är det viktigt att den personen som ansvarar för den e-postadressen också skickar vidare informationen till övriga i sällskapet.

KONTAKT

Har du frågor gällande församlings- lägret, kontakta din sajtansvarige: : Hasse Persson ([email protected]newlife.nu)

LÄGERPRISER

Alla priser inkluderar måltider, fika och lokalhyra.

(Barn 0-3 år bor och äter gratis.)

STUGA ELLER RUM: vuxna (13+): 1120 kr, barn (4-12): 750 kr

TÄLT: vuxna (13+): 850 kr, barn (412): 480 kr

HUSVAGN: vuxna (13+): 910 kr, barn (412): 550 kr

 

Detaljer

Datum:
maj 17
Tid:
08:00 - 17:00